Uitnodiging 80ste herdenking

De vzw 5 april 1943 en de stad Mortsel nodigen alle getuigen, familieleden van slachtoffers en geïnteresseerden uit op de 80ste herdenking van het bombardement. U mag deze uitnodiging ook verder verspreiden. (Klik op de uitnodiging om te vergroten).

Sinds deze week ligt het boek Tranen over Mortsel opnieuw in de winkel met enkele aanvullingen. Op 7 april stelt Pieter Serrien deze nieuwe editie voor in Mortsel. Tickets daarvoor zijn verkrijgbaar via deze link. Dit zal de afsluiter zijn van een druk programma. Een overzicht van alle activiteiten is te bekijken via www.5april1943.be/herdenking en www.mortsel.be/5april1943. Hopelijk tot dan!

Lid worden van onze vzw? Dat kan via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s