Jaarmarkt Mortsel

Tussen hevige regenbuien door stonden we gisteren met onze vzw op de jaarmarkt van Mortsel. We konden rekenen op bijzonder veel belangstelling voor onze stand. Tientallen mensen stonden er even stil, vertelden hun verhaal over het bombardement of vertelden over de band uit die ze ermee hebben.

Vooral de oproep om op 5 april 2023 met 936 vrijwilligers alle slachtoffers te herdenken kreeg veel bijval. We zijn ervan overtuigd dat velen de oproep zullen beantwoorden en vrienden en familie zullen vragen om mee te doen. Op de link van de stad Mortsel staat alle informatie over de 80ste herdenking volgend jaar en hoe je je kan registreren als vrijwilliger. De vzw heeft dat initiatief samen met de stad genomen en we steunen die oproep voluit .

https://www.mortsel.be/5april1943

Oproep: Wij zoeken 936 mensen voor de 80ste herdenking

2 gedachtes over “Jaarmarkt Mortsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s