Oproep: Wij zoeken 936 mensen voor de 80ste herdenking

In samenwerking met Stad Mortsel en verschillende verenigingen organiseren wij op 5 april 2023 een uniek herdenkingsmoment. Om de 936 dodelijke slachtoffers van het bombardement op een serene, maar indrukwekkende manier te herdenken zijn we op zoek naar 936 vrijwilligers. Wil je deze bijzondere herdenking van op de eerste rij meemaken? Je vindt meer info en je kan je registreren via https://www.mortsel.be/vrijwilliger5april2023. Je kan ook bellen naar 03 444 17 17 of langsgaan bij het stadsonthaal.

Wil je graag de herdenkingsinitiatieven blijvend steunen? Word dan lid van onze vzw! Klik hier voor meer info.

2 gedachtes over “Oproep: Wij zoeken 936 mensen voor de 80ste herdenking

  1. Hallo ,
    Ik wil mij kandidaat stellen voor een van de 936 vrijwilligers van 5 april. Mijn grootvader (Pieter S’Jongers) is namelijk een van de slachtoffers van het bombardement en zou hem willen vertegenwoordigen.
    Grt Jan S’Jongers

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s