Terugblik op een succesvolle jaarmarkt

Zaterdag 18 maart stonden we met onze vzw voor het eerst op de Mortselse jaarmarkt. Het was een succes. We gaven info aan passanten, leidden geïnteresseerden rond op het ereperk en wisten verschillende mensen te overtuigen om steunend lid te worden.

Bovenstaande foto vat de succesvolle dag samen: getuigen Simone Carvers en Martha Broeckx leerden elkaar kennen op ons standje op de Mortselse jaarmarkt. Simone stond er om onze vzw te vertegenwoordigen, Martha kwam op bezoek. Ze hadden het over wat ze 78 jaar geleden meemaakten en hun getuigenis in Tranen over Mortsel.

Tot volgend jaar!

Ook lid worden? Dat kan nog steeds. Via deze link krijg je meer info.

2 gedachtes over “Terugblik op een succesvolle jaarmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s