Nieuwe foto’s in de slachtofferlijst (8)

Wil je er mee voor zorgen dat deze herdenkingspagina’s kunnen blijven bestaan? Word lid van de VZW! Meer info via deze link.

Zoals aangekondigd in het eerste overzicht, geven we telkens bij een tien nieuwe foto’s van bombardementsslachtoffers een nieuw overzicht. Zo hebben we momenteel al 120 slachtoffers die een gezicht kregen sinds de 75ste herdenking. In totaal 443 (van de in totaal 936). Door te klikken op de foto, ga je naar de herdenkingspagina waar je een reactie kan achterlaten.

(Klik hier voor deel 2, deel 3, deel 4deel 5deel 6 en deel 7)

 

9 gedachtes over “Nieuwe foto’s in de slachtofferlijst (8)

  1. Geachte heer Serrien.mijn excuses ze zijn toch opgenomen in de lijst waarvoor mijn oprechte dank .Ik had blijkbaar in de verkeerde lijst gekeken .nogmaals sorry voor mijn voorbarige reactie.mvg Zwinnen Birgit

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s