Wensen voor 2020

Nu het einde van het jaar nadert, willen u graag allemaal het allerbeste wensen voor 2020. Ook al zijn de vooruitzichten niet al te rooskleurig hier in eigen land en in de rest van de wereld, we laten de schouders niet hangen en kijken hoopvol vooruit.

2020 betekent een nieuw werkjaar voor de VZW en we kunnen heel tevreden terugblikken op de 1ste Algemene Ledenvergadering van 26 november. Met veel enthousiaste leden die goede ideeën hebben aangebracht in een heel positieve sfeer. Voor het bestuur van de VZW was dat een riem onder het hart. Op de website www.5april1943.be kan iedereen volgen waar we mee bezig zijn.

Een pas binnengekomen bericht: de stad Mortsel wil bij de jaarlijkse herdenking in 2020 ook de slachtoffers in herinnering brengen van de moordende V2 bommen van de nazi’s op Mortsel in 1944 en 1945. Meer informatie daarover volgt later.

Voor wie graag lid wil worden van de VZW of  z’n lidmaatschap voor 2020 nog niet hernieuwd heeft, kan dat nog altijd doen.

Praktisch: 15€ storten op het rekeningnummer van de VZW BE20 0689 0967 8656 met vermelding “lidgeld 2020” en naam en adres. Zo kunnen we u blijven contacteren.         (of klik op de site op de rubriek VZW)

Alleen met uw steun kunnen we voort werken.

Hartelijke groeten,

Pieter Serrien, Bruno Gastmans, Marc Van de Looverbosch.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s