5 april 2023 in beeld

Het was heel bijzonder woensdag: 936 mensen die samen de 936 slachtoffers van 80 jaar geleden herdenken. We zijn ontroerd en trots dat we dit als vzw samen met de stad Mortsel hebben kunnen verwezenlijken. Hieronder zijn de beelden te zien van dit unieke herdenkingsmoment: een filmpje gemaakt door stad Mortsel (ook via deze link) en foto’s door onze huisfotograaf Ronny Mullens. Daarnaast verwijzen wij graag naar de reportages van VRTNWS en GVA/ATV.

Wil je graag dat we zo’n krachtige herdenkingen kunnen blijven organiseren? Word via deze link lid van onze vzw!

3 gedachtes over “5 april 2023 in beeld

  1. Ik heb er (bijna) niets van gezien……stond op het verkeerde plein! Wist ik (als niet inwoner van) dat de stad Mortsel en een Gemeenteplein en een Stadsplein had! Eén troost : ik stond er niet alleen te koekeloeren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s